Így vonatozhatnak olcsóbban a diákok nyáron

  A MÁV-START Vakáció bérletével 14900 forintért 30 napig, 32900 forintért pedig 90 napig vonatozhatnak korlátlanul a közép- vagy felsőoktatásban tanuló diákok.

  Július 1. és szeptember 30. között 30, 60, illetve 90 napig korlátlan vasúti utazásra jogosultak azok a közép- vagy felsőoktatásban tanuló diákok, akik megváltják a MÁV-START megfelelő érvénytartamra szóló Vakáció bérletét - olvasható a társaság közleményében.

  Fotó: MAV-START

   

  A bérlet kizárólag érvényes magyar nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal együtt jogosít fel a kedvezményes utazásra.

  A 30 napos bérlet 14900, a 60 napos 23900, a 90 napos pedig 32900 forintba kerül. A 90 napos bérlet esetében az érvényesség kezdete csak július 1. lehet, a többinél későbbi kezdődátum is elképzelhető, de az érvénytartam legkésőbb szeptember 30-án véget ér.

  A bérletek kizárólag a MÁV-START hálózatán, másodosztályú utazásra érvényesek. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni, de gyorsvonati pótjegyet nem kell váltani. A bérlet valamennyi jegykiadó gépes pénztárnál megváltható, és elővételben is megvásárolható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!