Bővült a menő a mobil app, amivel bejárhatja Miskolcot

Gömbpanorámás felvételekkel bővült a GUIDE@HAND Miskolc ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazás. 360 fokban lehet körülnézni többek között a Barlangfürdőben, a Herman Ottó Múzeum Papszeri épületében, vagy a Nagyboldogasszony templom előterében.

A GUIDE@HAND Miskolc ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazás fejlesztői - az MTA SZTAKI és a miskolci turisztikai szervezet - idén gömbpanorámás felvételekkel bővítették az applikációt, olvasható a Hello Miskolc közleményében.

 

Fotó: sztaki.hu

Az előre letölthető és offline is működő alkalmazásban a SÉTÁK fülön már elérhetőek a fejlesztők által készített nagy felbontású gömbpanoráma felvételek. A képeken 360 fokban lehet körülnézni többek között a Barlangfürdőben, a Herman Ottó Múzeum Papszeri épületében, a miskolci Nagyboldogasszony templom előterében és a Deszkatemplomban. Megcsodálható a Szentháromság görögkeleti orthodox templom csodaszép, egyedülálló ikonosztáza is, valamint virtuálisan körbejárható a Tourinform iroda és a Miskolc Cafe.

A GUIDE@HAND Miskolc alkalmazást idén is érdemes letöltenie a Miskolcra érkezőknek, hiszen izgalmas és ingyenes hangos-képes idegenvezetések, offline is használható térkép és túratervező funkció, valamint a város látnivalóiról szóló bemutatók, az éttermek, szállások listája és az aktuális programnaptár is elérhető az alkalmazásból.

Az alkalmazásból az élményeket akár közvetlenül is meg lehet osztani a Facebookon, fotózni/ szelfizni is lehet, de akár közvetlenül a Swarmba / Foursquare-be is be lehet jelentkezni az applikációból, sőt, a Twitterre is azonnal posztolni lehet az élménybeszámolót.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek