Ingyenes jógát tartanak a Városligeti-tó közepén

Ingyenes jógát tartanak a Városligeti-tó közepén

Mindazok, akik május 21-én 10 órától kilátogatnak a Városligeti-tóhoz, olyat látnak majd, amit hazánkban – sőt lehet, hogy az egész világon – még soha senki. Több tucat ember jógázik majd a tó vízén, egy különleges színpadon, mialatt a Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara komolyzenei darabokkal biztosítja a zenei aláfestést – áll a szervezők közleményében.

Fotó: bokamari / Indafotó

Az "Activia Fusion Vízijóga" rendezvény nyilvános és mindenki számára ingyenes. Annak érdekében, hogy biztosan maradjon hely a limitált vízi színpadon, a szervezők kérnek minden érdeklődőt, hogy ezen a weboldalon regisztráljanak valamely jógaóra-időpontra. Regisztráció nélkül nézőként vagy a teraszon jógázva lehet részt venni a programon.

Az órák 45 percesek lesznek, Kriston Adrienn instruktor vezetésével, kezdőknek és haladóknak is megfelelő gyakorlatokkal. A Városligeti-tavon és partján május 21-én (esőnap május 23.) 10 és 14 óra között három egymást követő jógaórával várja a mozgásforma szerelmeseit, illetve mindazokat, akik most ismerkednek a jógával, vagy csak szeretnének néhány órára kiszakadni a rohanó városi forgatagból.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek