Töltsön el egy éjszakát Van Gogh festményében!

Ha rajong a holland festőért, és a következő három hónapban Chicagóban jár, feltétlenül töltsön el egy éjszakát Vincent Van Gogh egyik leghíresebb képe alapján készült szobában. Még csak nem is lesz drága mulatság!

Rajon Van Gogh festményeiért? Látta már Amszterdamban a világ legnagyobb Van Gogh gyűjteményét, és a Párizstól harminc kilométerre fekvő Auvers-sur-Oise is megvolt? A chicagói Art Institute múzeum, és az Airbnb még önnek is tud újat mutatni!

Különösen cuki, hogy a lakás tulajdonosához egy Van Gogh önarcképet töltöttek fel Fotó: AirbnbForrás: Travelo

 Három hónapon át kibérelhető ugyanis Van Gogh egyik leghíresebb festményének, a három verzióban is létező, Van Gogh szobája Arles-ban élethű változata. A múzeum az eredeti képek alapján, digitális technikával tervezte meg a szobát, és ez alapján rendezték be a bérleményt – írja az Inhabitat.com. Ami még jó hír a dologgal kapcsolatban: a bérleti díj egészen alacsony, mintegy 2857 forintért már a miénk lehet a szoba egy éjszakára.

Az Airbnb-n egyébként gyakorlatilag sportot űznek a lehető legextrémebb lakások kiadásából: hirdettek már meg ingyen szálláslehetőséget egy londoni könyvesboltban, a Szürke ötven árnyalatának kéjlakában, luxus nyereményéjszakát egy háromezer méter magasan függő síliftben, méregdrága ágyat egy Tesla csomagtartójában, gourmet vacsorával egybekötött egyéjszakás kalandot a párizsi Lafayette áruházban, hátborzongató,ingyenes éjszakát a párizsi katakombákban, Angela Merkel régi lakását, és még számos meghökkentő helyszínt a világ legkülönbözőbb pontjain.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek