Ingyen kínálja az Airbnb eddigi legborzasztóbb szálláshelyét

  Az Airbnb játékának nyertesei egy horrorisztikus éjszakát tölthetnek el október 31-én a francia főváros katakombáiban.

  Az internetes oldal nyereményjátékot szervez október 20-ig. A játékon győztes pár "garantált rémálmokban" részesül a francia főváros egyik legismertebb nevezetességében, szállással és reggelivel, írja az MTI.

  "Szálljon le a Föld mélyébe, és fedezze fel a titokzatos földalatti útvesztő vérfagyasztó történeteit. Élvezze a napfelkeltét a halottak társaságában" -olvasható a cég programajánlatában.

   

  Fotó: Airbnb.hu

  A különleges estén a szerencsés nyerteseket a katakombák kurátora kalauzolja a föld alatt, ahol egy privát koncerttel egybekötött vacsorát is elfogyaszthatnak, és horrortörténeteket is hallgathatnak, mielőtt nyugovóra térnek a holtak között.

  A játék résztvevőinek a szállásmegosztó oldalon meg kell indokolniuk, miért gondolják, hogy lesz bátorságuk a katakombákban tölteni az éjszakát.

  A nyerteseknek csak egy dologra kell ügyelniük: "tartsák tiszteletben párizsi - élő és halott - szomszédjaik - nyugalmát". Háziállatot sem vihetnek magukkal, "amúgy is lesz már egy szörny az ágy felett" - figyelmeztet az Airbnb.

  Az egykori kőbányák folyosóiból kialakult párizsi katakombákban legalább 6 millió párizsi földi maradványai nyugszanak. A maradványokat a 18. század vége és a 19. század közepe között szállították át ide. A katakombákat évente félmillió turista látogatja.

  Az Airbnb mintegy 350 ezer euróért (109 millió forint) bérelte ki a zárás utáni órákra a katakombákat a párizsi városházától. Ez utóbbi a létesítmény állagmegóvására fordítja a teljes összeget. A katakombákat korábban már filmforgatásokhoz és divatbemutatókhoz is kibérelték.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!