Élménykártyával olcsóbb Bécs és Pozsony városa

  Pozsonyban és Bécsben vehetnek igénybe különböző kedvezményeket a Twin City Liner élménykártya birtokosai. Nemcsak a két fővárost összekötő katamaránon utazhatnak olcsóbban, de múzeumokban, szállodákban és éttermekben is különböző kedvezmények várják őket.

  Élménykártyával bővítette kínálatát az osztrák és a szlovák fővárost vízi úton összekötő katamarán, a Twin City Liner üzemeltetője. A Twin City Liner Erlebniskarte 10 euróba kerül és a
  Duna mindkét partján több kedvezményt is biztosít a birtokosának.

  Fotó: Evi Brezina

  A kártya tulajdonosai az egész szezonban olcsóbban látogathatják például a Mozart Házat, a Zene Házát, a Tenger Házát és a Hundertwasser Múzeumot, valamint 20 százalékos kedvezménnyel mehetnek fel a Duna Toronyba. De olcsóbban szállhatnak fel a bécsi hajóvonalak járataira, a Hop On Hop Off buszokra vagy ülhetnek be egy 5D-s mozielőadásra.

  Pozsonyban a kedvezményes szállás- és étkezési lehetőségek mellett a kártya birtokosai csökkentett áron vehetik igénybe például a várhoz közlekedő és a városnéző old timer buszokat, vagy a habokat szelve, motorcsónakról csodálhatják meg a történelmi belváros sziluettjét. Az autók és a száguldás szerelmesei nemcsak a Volkswagen gyárat látogathaják meg, de 10-10 euró kedvezményt kapnak az offroad-kezdőcsomagból és az elektromos autó tesztvezetésből is. Aki pedig élménykártyával megy a jégbárba, azt meghívják egy italra, és ingyen kölcsönözhet kabátot, sapkát és sálat - olvasható a közleményben.

  A Twin City Liner Erlebniskarte nyújtotta kedvezményekről itt lehet részletesen tájékozódni. A Twin City Liner 2006. június 1-je óta köti összet Bécset és Pozsonyt, naponta öt hajópár
  közlekedik. A két főváros közti távolságot a katamarán 75 perc alatt teszi meg 60 km/h-ás sebességgel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!