Álmodott már arról, hogy luxushoteleket teszteljen?

Álmodott már arról, hogy luxushoteleket teszteljen?

Gondolt már arra, hogy milyen érzés lenne teljes munkaidőben luxushotelekben lógatni a lábát? Naná, időnként mindenki eljátszik a gondolattal. A Small Luxury Hotels of the World azonban most egy lépéssel közelebb is hozta a lehetőséget – írja a Pursuitist.

Fotó: Stephen Fleming / Getty

A SLH augusztus 31-ig várja azok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a titkos tesztelői csapatukhoz. 25 helyet hirdettek meg, a feladat pedig nem más, mint járni a világot és tesztelni a SLH listáján szereplő 520 luxushotelt, 80 különböző országban. A titkosügynököknek a megjelölt szállodákban minél több szolgáltatást kell kipróbálniuk, majd őszintén és részletesen beszámolniuk a tapasztalataikról.

Nem hangzik rosszul, igaz? A meló egyetlen – mégsem elhanyagolható – buktatója, hogy az úti költséget teljes egészében a jelentkezőnek kell állnia és a szállást is csak bizonyos hotelek esetén tudja visszatéríteni az SLH. Így nem kis alaptőkére lesz szüksége annak, aki belevág a tesztelésbe, bár tény, hogy az étkezések és a wellness-kezelések árát már a megbízó állja. Ha felkeltette az érdeklődését a munka, ide kattintva talál részleteket a jelentkezésről.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek