Spóroljon a szobaáron: aludjon idegenekkel!

  Minek fizetne dupla árat egy szobáért, ha féláron is lakhat ugyanott? Egy új amerikai weboldal abban segít, hogy az egyedül utazók szimpatikus szobatársat találjanak maguknak, így csökkentve az útiköltségeket.

  Hajlandó lenne megosztani a hotelszobáját egy idegennel, ha így sokkal olcsóbban szállhat meg? Egy új weboldal arra ösztönzi az egyedül utazókat, hogy béreljenek közösen szállodai szobát, így spórolva meg az egyágyas felárat – írja a Daily Telegraph.

  Bérelne szobát egy idegennel?
  Igen. - 34
  Nem. - 28

   Az amerikai illetőségű Easynest.com arra bíztatja a magányos világjárókat, hogy hozzanak létre profilt az oldalukon, és osszák meg utazási terveiket a közösség többi tagjával. Ha ez megtörtént, már csak várniuk kell, hátha felbukkan egy másik egyedül utazó azonos tervekkel, de már lefoglalt szobával, és így megfelezhetik a szállás költségét. Vagy, ha van egy lefoglalt szállodai szobájuk, hátha találnak bele társat maguk mellé.

   

  Akár románc is lehet az eredménye egy közös egzotikus bérleménynek
  Galéria: Aludjon idegennel
  Fotó: Chad Ehlers / Northfoto

  Egymás profiljának áttekintése mellett természetesen levelezhetnek is egymással a jövőbeli szobatársak mielőtt megegyeznek a közös szállásról. Magán a weboldalon fizetési lehetőség nincs, a szoba árát becsekkolás után rendezik egymás közt a felek. A weboldal üzemeltetői szerint a rendszer nem csupán spórolni segít a szingli utazóknak, de például új barátságok, kapcsolatok is köttethetnek így.

  Aki kedvet kapott az osztozkodáshoz, az Easynest.com-on regisztrálhat az ingyenes szolgáltatásra. Figyeljen arra, hogy ha host szeretne lenni, vagyis aki lefoglalt szobába keres társat maga mellé, a foglalásnál mindenképp rögzítse, hogy feltétlenül különálló ágyak legyenek a szobában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!