Méretes napozóterasszal mutat fityiszt a télnek Nassfeld

Az Alpok déli részének egyik legnagyobb síterepe Nassfeld, amit a magyarok is előszeretettel látogatnak. Hó még van itt is (bár az Alpok északi részén sújtó történelmi méretű havazásból a régió kimaradt), és most, hogy hosszabbodnak a napok, már napfény is van dögivel.

Erre már lehet marketinget építeni, így a síközpont kitalálta, hogy március 9. és április 22. között az lesz a mottójuk, hogy hagyjon minket hidegen a tél és élvezzük a napsütést az Alpok legnagyobb napozóteraszán. A hawaii életérzést azzal is fokozzák, hogy ezen a teraszon hideg italokat lehet fogyasztani strandszékekben, ha már unjuk a 110 kilométernyi pályarendszert.

És azért az nem utolsó, amikor magasan fenn a hegyen annyira süt a nap, hogy pólóban lehet a havon barnulni (naptej is kell, nem vicc).  

Elégedett pár napozik Nassfelden úgy, hogy a nap épp mögöttük süt.Forrás: tinefoto.com | martin steinthaler/Martin Steinthaler | Tinefoto.Com

A közlemény szerint Nassfeld a napsütéses órák számában lepipálja az északabbi síterepeket. Ezt napsütésszámláló órákkal is alátámasztják a pályák mentén. Sőt, még egy honlapot is létrehoztak a napsütésnek, ahol persze akciós ajánlatokat is látunk.

A közlemény végül kitér arra is, mennyi eseményt szerveznek még a szezon hátralevő részére. Lesz Waterslide Contest, azaz Vízencsúszó Verseny, aminek a lényege, hogy a nagy sebességgel érkező síelők meddig tudnak kiásott vizes medencén végigsiklani elsüllyedés nélkül. Lesz még borkóstolós esemény, osztrák slágergyárosok műsora, húsvéti tojásvadászat és speciális tavaszköszöntő duatlon, ahol a versenyzők síelnek, majd golfoznak is. Az eseményekről itt talál részletes információkat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek