Legyen fizetett utazó Törökországban!

Törökország a közösségi médiában profi utazót keres, és egész augusztusra ad neki feladatot.

A sikeres pályázó dolga az lesz, hogy Muğla tartomány Ortaca, Dalyan és Sarigerme térségeit felfedezze és dokumentálja – írja a Lonely Planet News. A fizetés? Harmincezer török líra, ami átszámítva nagyjából 1,8 millió forint. És mindez azon felül, hogy a szállást, utazást és ellátást is a munkaadó állja.

A Dalyianhoz közeli Sultaniye hatalmas tó mellett fekszikForrás: Facebook

Az Ortaca térségben található a közismert Dalyan, ahol kétezerötszáz éves sziklaformációkat csodálhatnak meg a látogatók, illetve a háromezer éves Kaunos város. A szerencsés utazó dolga az lesz, hogy itt feltérképezzen mindent, ami a turisták szempontjából érdekes lehet: szállodákat, éttermeket, bárokat, illetve a történelmi helyeket. Lesz rafting a Dalaman térségében, hajós és szárazföldi utazás Iztuzuba, és felfedezésre vár még Sulungur és a Koycegiz-tavak, és jó, ha a pályázó búvárkodni is tud, mert Dalyanban ezt is megteheti majd. Ha ez mind nem elég, a sárfürdő és az bio-gránátalma farmon tett látogatás és kóstolás biztosan meghozza a kedvet a jelentkezéshez.

Bárki jelentkezhet, ám fontos, hogy a vízuma rendben legyen, tudjon vezetni, illetve írni, beszélni és olvasni angolul. A szerencsést Ortaca polgármestere és szakértőkből álló csapata fogja kiválasztani július 18-án. Jelentkezni itt lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek