Teljesítménytúrázzon a Gyermekvasút nyomában

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton március 15-én tartják a „Gyermekvasút nyomában" 20 kilométeres nappali teljesítménytúrát. A megnövekvő kirándulóforgalom miatt ezen a napon a vonatok 30-45 percenként indulnak a végállomásokról, és hosszabb üzemidőben közlekednek, azaz Hűvösvölgy állomásról 18:25-kor, Széchenyihegy állomásról 19:30-kor indul az utolsó járat.

A teljesítménytúra útvonala érinti a Gyermekvasút minden állomását, valamint a környék főbb látványosságait, a Budai-hegység közkedvelt kirándulóhelyeit. A túra szintideje hét óra. Nevezni a rajtnál lehet, csütörtökön reggel 8 és 10 óra között, Széchenyihegy állomáson. Bővebb információt a Gyermekvasút honlapján  talál.

Forrás: MÁV Zrt.

A március 15-től érvényes menetrend szerint több járat indul – a tavaszi hétvégéken jellemző jelentős kirándulóforgalomra tekintettel. Az utazási szokások figyelembe vételével egyes vonatok megállási rendje is változik. Az érvényes menetrendről és az aktuális programokról szintén a Gyermekvasút honlapján lehet tájékozódni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek