Most már madárként is szállhat a Grand Canyon felett

A Grand Canyon alapból a világ egyik legveszélyesebb látványossága, de most úgy tűnik, fenntartói még inkább kedvére szeretnének tenni az izgalmat keresőknek. A Grand Canyon nyugati végén megnyitott kötélpályán szédítő száguldásban lehet részük.

A két szett négyes kötélpályán egyszerre négyen élhetik át a borzongást több mint 300 méterrel a föld felett száguldva. Ami a sebességet illeti, abban simán verik majd a madarakat, mert a tempó akár a 72 kilométeres óránkénti sebességet is elérheti – írja a Travel and Leisure. A két szett közül az egyik 335 méter, míg a másik 640 méter hosszúságú.

A Hualapai Ranch-tól induló attrakció 2018. január 2-án nyitotta meg a kapuit, és a becslések szerint évente 350 ezer látogatót repít majd át a Grand Canyon felett. Ára fejenként 89 dollár. Ha esetleg ezt túlzásnak érzi, szerencsére akad egy Skywalk is a Grand Canyonban, ahol száguldás nélkül álmélkodhat a természet szépségén.

A Grand Canyonban járva nem biztos, hogy ez a legizgalmasabb program: mit szólna, ha azt mondanánk, hogy a megfelelő feltételek mellett akár bölényeket is kilőhet?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek