Kaland és romantika Lillafüreden

Különleges élményekre vágyik? Vadregényes extrákkal várjuk szeretettel az ország egyedülállóan varázslatos Kastélyszállodájában, a Hotel Palotában, mesebeli környezetben, négycsillagos szolgáltatásokkal!

Nagy levegőt, ez Lillafüred! Nem csupán romantikára vágyó szerelmespároknak tökéletes választás ez a mesebeli helyszín, hanem azok számára is, akik egy kicsit elmenekülnének a szürke hétköznapokból. Önmagában kirándulásra csábít a festői környezet, az ország legnagyobb vízesésének közelsége, a romantikus csónakázásra hívó Hámori tó, a lenyűgöző cseppkőbarlangok, a nosztalgiautazás az erdei kisvonaton, valamint az elektromos kisbusszal is megközelíthető Lillafüredi Sport- és Kalandpark, mely kortól függetlenül ezernyi felfedeznivalóval várja látogatóit. Itt tényleg van minden: Segway-túra, drift gokart, futsal aréna, focisuli, magaslati kötélpálya, görkorcsolyapálya, tematikus játszótér, légvár és ejtőgép... Lehet lézerharcot vívni, hegyi rolleren száguldozni, aranyat mosni és felhőtlenül ugrálni a foci tematikus játszótéren. 

Galéria: Kaland és romantika Lillafüreden

A Szinva-patakra és a Hámori-tóra néző Palotaszálló a település ékköve, felejthetetlen élményeket kínál az egész család számára. A Mátyás korabeli vadászkastélyokra emlékeztető szálloda épülete maga is felér egy élménytúrával. Az ódon falak közt patinás bútorok teremtenek történelmi hangulatot, a reggelit élő lantmuzsika kíséri, hétvégenként bárzongorista gondoskodik romantikus hangulatról és alhatunk jakuzzis-kandallós VIP-lakosztályban is. A különleges kulináris élményekről díjnyertes szakácsok gondoskodnak a szálló két éttermében, vacsorázhatunk a tóra néző teraszon és a festett ólomüveggel díszített Mátyás-étteremben fatálas lakomát rendelhetünk.. Az aktív pihenést segíti a kerékpárkölcsönzés, a nordic walking, a bowlingpálya, továbbá van biliárd és darts is. A teljes testi-lelki feltöltődést úszómedence, finn szauna, gőzfürdő, sókamra és számos egyéb wellness-szolgáltatás teszi teljessé.

Hosszú sétákra csábít a szálloda közvetlen szomszédságában található gyönyörű teraszokkal, zegzugos lépcsőkkel kialakított függőkert, mely nem csak a Hunguest Hotel Palota, hanem maga Lillafüred elválaszthatatlan látványelemévé is vált.

A Bükk-hegység csodáira nyújt varázslatos kilátást a magasból a lillafüredi libegő, melyen tett utazás frissítő gyalogtúrákkal kombinálható akár a bükkszentkereszti gyógyító kövekhez, akár a festői szépségű Fehérkőlápa szikláihoz. Tavasztól különleges stresszmentesítő túrák is indulnak festői erdei környezetben, melyek segítenek feloldani a hétköznapokon ránk rakódott sok terhet és feszültséget.

Galéria: Kaland és romantika Lillafüreden

Ha ez még mindig nem lenne elegendő, Lillafüreden további szezonális színes programok szinesítik szórakozási-kikapcsolódási lehetőségeinket. Májusban igazán különleges élményt nyújt a Hámori-tavon megrendezésre kerülő vitorlásverseny: május 20-án a Hámori-tó Zöld szalagjának elnyeréséért szállnak vízre a versenyzők egy túra verseny keretében.

A lehetőségek tárháza tehát végtelen, érdemes több napot rászánni és felfedezni Magyarország egyik legfestőibb fekvésű klimatikus gyógyhelyét, ahol nem csupán pihenhet és feltöltődhet, hanem életre szóló élményeket is szerezhet!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek