Ingyen belépőért önkénteskedhet a Budakeszi Vadasparkban

  A Budakeszi Vadaspark idén is meghirdeti az Önkéntesek Napját. Március 11-én az önkéntesnek jelentkezők munkájukért cserébe ingyen belépőt és persze azt a jóérzést kapják, hogy közösen tehettek azért, hogy még szebb legyen a téli álmából ébredő vadaspark.

  Az önkéntesek rengeteg hasznos munkát végezhetnek el ilyenkor és segíthetik a vadaspark munkatársait a tavaszi nagytakarításban: a falevélből például kitűnő vaddisznó almot gereblyézhetnek össze, kitisztíthatják a vízelvezető árkokat, de a fafelületek lekezelése és újrafestése is időszerű lehet.

  „A munkához szükséges eszközöket szokás szerint mi biztosítjuk, bár a múltban többször előfordult, hogy egyesek alaposan felszerszámozva, saját, otthonról hozott talicskával vagy épp gereblyével érkeztek Budakeszire. A Vadaspark önkéntesei bizony ennyire lelkiismeretesek, és ennyire magukénak érzik a Vadaspark sorsát" – mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark
  igazgatója.

  A tavaszi Önkéntesek Napja tehát március 11-én (szombat) 9:00-kor veszi kezdetét, a főbejáratnál lévő gyülekezőponton. A jelentkezők speciális karszalagot kapnak, amivel egész nap ki-be járhatnak a parkban. A munka végeztével, 13:00 körül pedig forró teával és szendviccsel látják majd őket vendégül, hogy mindenki kifújhassa magát és feltöltődve vágjon neki a nap további részének, illetve a szokásos napi programoknak, melyek az alábbiak lesznek: 10 órától mosómedve látványetetés, 11-től róka látványetetés, 13 órától sakál-, majd 15 órától a kisragadozók látványetetése.

  Az Önkéntesek Napja regisztráció köteles, hiszen csak úgy tudnak elég szerszámmal és harapnivalóval előkészülni. Az eseményre március 9-ig (csütörtök) 10:00 óráig a meszaros.orsolya@bkvp.hu e-mail címen lehet jelentkezni. A park vezetősége arra kér mindenkit, hogy munkavégzésre alkalmas ruházatban érkezzen. Szerszámot csak 14 éven felülieknek tudnak biztosítani, értékek és csomagok megőrzését sajnos nem tudják vállalni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!