Mobilba bújtatott túravezetők mutatják az utat a Budakeszi Vadasparkban

  A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli programlehetőséget lehet könnyedén zsebre vágni.

  A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli programlehetőséget lehet könnyedén zsebre vágni.  Saját applikációt fejlesztett a Budakeszi Vadaspark, amelynek köszönhetően nem csak az összes vonatkozó információt lehet könnyedén elérni, de az ingyenes alkalmazással a legkisebbek is játszva tanulhatnak a nálunk őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatokról.

  Az okostelefonra optimalizált térkép segít az eligazodásban a vadaspark terepén, az egyes állatokról informatív leírásokat olvashatunk és egyben hanganyag formájában meg is hallgathatjuk azokat, de böngészhetünk a rendszeres programok pl. a látványetetések, a kisállat tréningek, a szakvezetések között is a teljes 2017-es évre vonatkozóan.

  A legújabb frissítéssel pedig további új funkciókkal bővült az applikáció: "A feltüntetett vadasparkos eseményeket ezentúl egy gombnyomással szinkronizálhatjuk telefonunk naptárjával. Így emlékeztetőt is beállíthatunk, ha nem akarunk lemaradni például az Időjós Állatok Napjáról" - mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

  Az emlékeztető funkció mellett egy „Játékok" menüpontot is kapott az alkalmazás, melyek
  eredményeit a közösségi oldalakon is meg lehet osztani. Az applikációt androidos telefonokra itt, iOS-alapúakra pedig itt lehet ingyen letölteni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!