Mobilba bújtatott túravezetők mutatják az utat a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli programlehetőséget lehet könnyedén zsebre vágni.

A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli programlehetőséget lehet könnyedén zsebre vágni.



Saját applikációt fejlesztett a Budakeszi Vadaspark, amelynek köszönhetően nem csak az összes vonatkozó információt lehet könnyedén elérni, de az ingyenes alkalmazással a legkisebbek is játszva tanulhatnak a nálunk őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatokról.

Az okostelefonra optimalizált térkép segít az eligazodásban a vadaspark terepén, az egyes állatokról informatív leírásokat olvashatunk és egyben hanganyag formájában meg is hallgathatjuk azokat, de böngészhetünk a rendszeres programok pl. a látványetetések, a kisállat tréningek, a szakvezetések között is a teljes 2017-es évre vonatkozóan.

A legújabb frissítéssel pedig további új funkciókkal bővült az applikáció: "A feltüntetett vadasparkos eseményeket ezentúl egy gombnyomással szinkronizálhatjuk telefonunk naptárjával. Így emlékeztetőt is beállíthatunk, ha nem akarunk lemaradni például az Időjós Állatok Napjáról" - mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

Az emlékeztető funkció mellett egy „Játékok" menüpontot is kapott az alkalmazás, melyek
eredményeit a közösségi oldalakon is meg lehet osztani. Az applikációt androidos telefonokra itt, iOS-alapúakra pedig itt lehet ingyen letölteni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek