Debrecenről áradozik a Lonely Planet

  Bár magyar város nem került be a legtrendibb úti célok közé, a költségkímélő utak kategóriájában Debrecen az ötödik helyet foglalja el Nepál, Namíbia, Porto és Velence után.

  A listákat, amelyek évente a Lonely Planet szerzőinek, szerkesztőinek, bloggereinek és tweetelőinek véleménye alapján állnak össze, országokra, városokra, régiókra lebontva teszi közzé az utazási portál. 

  Debrecen a Lonely Planet szerint is izgalmas
  Galéria: Ezek miatt kéne Debrecenbe menni még az idén
  Fotó: rea / Travelo

  A legmenőbb úti célok top 10-eslistáján sajnos nem szerepel magyar város, de a negyedik összeállításban, a "low cost" desztinációk között igen. Ebben nagy szerepe van annak, hogy már 7 országból érkeznek járatok Debrecen repülőterére.

  A portál a város történelmi örökségét, a modern művészeti szcénát méltatja, és azt, hogy a nyári fesztiválok idejére az utcák megtelnek élettel. A wellness és a fürdők kimaradtak ebből az ajánlóból, a Hortobágy és a "puszta" vadromantikája viszont nem.

  Az olcsó úti célok listájára ezenkívül Belize, Marokkó, Oroszország, az ausztráliai Bellarine-félsziget és a michigani Felső-félsziget került fel.

  A Lonely Planet elkészítette a 2017-re ajánlott legjobb desztinációk listáit országokra, régiókra és városokra bontva.

  Debreceni élmények
  Összegyűjtöttük a tíz okot, amiért szerintünk megéri Debrecenbe utazni, családi programokhoz pedig itt adunk tippeket. Ha megéhezne, mindenképp tanulmányozza át debreceni gasztrokörképünket is!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!