Barlangtúrákon is összefuthat a Mikulással a hétvégén

  A Lóczy-, a Csodabogyós- és a Baradla-barlangokba is ellátogat a Mikulás. A hétvégén kedvezményes családi túrákat szerveznek, jelentkezzen minél előbb!

  A Balaton-felvidéki Nemzeti Park és a Bakony–Balaton Geopark egyik legszebb felszín alatti birodalmában, a Lóczy-barlangban is találkozhatunk a Mikulással. A barlangban lámpások fognak világítani, melyek fényénél Szent Miklós püspök, az első Mikulás életének legérdekesebb fejezeteiből életképeket rendeznek be. Minden állomásnál egy-egy rövid történetet hallhatnak a résztvevők.

  A Csodabogyós-barlangban kedvezményt adnak a belépők árábólFotó: Egri Csaba / Csodabogyós barlang

   A barlang környéki erdőben kis papírmikulásokat kereshetnek a gyerekek, akinek sikerül megtalálni egyet, ajándékot kap. A program időtartama fél óra, hétköznap csoportok jelentkezését várjuk, hétvégén pedig szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat.

  A túra időpontja: december 5-én 10:00, 10:30 és 11:00 órakor, jelentkezni december 4-én 13 óráig lehet. Információt itt talál!

  A balatonedericsi Csodabogyós-barlangban az "Overallos Mikulás" alkalmából kedvezményes belépőjegyekkel (10-18 éveseknek 3000 Ft, felnőtteknek 5000 Ft) várják a túrázókat december 6-án. 10 éves kortól ajánlják a túrákat. Jelentkezés itt.

  A Mikulás a Baradla-barlang jósvafői rövidtúra szakaszát sem hanyagolja el. Hétköznapokon a gyermekcsoportoké a terep, december 5-6-án pedig a családokat várják az 1 km-es, egy órás túrára. Részvételi díj: 1400 Ft (gyermekeknek csomaggal, felnőtteknek csomag nélkül). Bővebb információt itt talál!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!