Fantasztikus utazás a Google Street View-val

Fantasztikus utazás a Google Street View-val.

A Google Street View újabb fantasztikus helyszínt tesz virtuálisan bebarangolhatóvá a felhasználók számára – írja a Mashable.

Ezúttal az ausztráliai Északi-területet szemelték ki, melynek vörös, kopár tájai népszerű túracélpontnak számítanak, de sajnos túl messze vannak ahhoz, hogy egyhamar eljussunk oda. A Street View ezért ausztrál turisztikai szakembereket szerelt fel hátizsákokkal és speciális, 15 lencsés kamerákkal, hogy 360 fokban fotózzák be az Északi-terület legszebb tájait a híres Uluru sziklától a Kakadu Nemzeti Parkig.

Az Uluru előtt
Galéria: Google Street View Ausztrália
Fotó: Tourism NT

A különleges túra egyik résztvevője, Chris Frankenfeld elmesélte, hogy néha kifejezetten nehéz dolguk volt, amikor meredek terepeket kellett megmászniuk a 18 kilós hátizsákkal. „A legkeményebb rész a Gunlom- és a Wangi-vízesések voltak, ahol egyébként is oda kellett figyelnünk minden lépésre, közben pedig ügyelni arra, hogy egyetlen pillanatra se lógjunk bele a képbe."

A Wangi-vízesésnél
Galéria: Google Street View Ausztrália
Fotó: Tourism NT

A rendhagyó felvételeket 2016-ban teszi közzé a Google, addig be kell érnie a túráról készült exkluzív fotókkal. Ha a képekre kattint, egy egész sorozatot talál belőlük!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek