Micimackó mutatja meg a legjobb családi úticélokat Angliában

  Micimackó és barátai reklámozzák hivatalosan Angliát. A. A. Milne angol író szereplői a 25 legjobb családi kirándulóhelyet járják végig egy letölthető turisztikai kiadványban.

   

  Micimackó legyen az, aki a utazási célokat ajánl családok számára Nagy-Britanniában – így döntött a Visit England turisztikai hivatal és az Egmont Publishing kiadóház. Micimackó nem egyedül utazik, Malacka és a többi kis barátja is vele tart az utakra; tulajdonképpen mindenki, aki a brit A. A. Milne történeteiben előfordul.

  Fotó: VisitEngland


  A Winnie the Pooh: Simple Pleasures (Micimackó: egyszerű örömök - a linkre kattintva előjön PDF-ben a kiadvány) című brossúrában 25 angliai helyszínt mutatnak be, ahol a mesefigurák együtt kalandoznak. Egyebek mellett délutáni teát isznak egy kellemes kávézóban Devonban, tengeri panorámában piknikelnek a Lake District környékén, madarakat, kavicsokat és vadállatokat figyelnek meg valamint horgásznak Cornwallban. Jobbára egyszerű tevékenységeket űznek, amiket jó eséllyel a gyerekek is követni tudnak.

  A helyszíneket kétezer szülő segítségével állították össze, miután júliusban megkérdezték őket, mik szerintük a legszebb családi kirándulóhelyek Angliában. A legjobb válaszok kerültek végül bele a brossúrába és minden célpont saját történetet kapott Micimackó világában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!