Olcsó vasúti kirándulójegy a Tátrába utazóknak

  A MÁV-Start tátrai kirándulójegyet vezetett be, amely a Kassán és Poprádon át a Magas-Tátrába látogatóknak nyújt kedvező utazási lehetőséget - közölte a vasúttársaság kedden az MTI-vel.

  Tájékoztatásuk szerint évek óta egyre többen utaznak Magyarország és Szlovákia között vasúton, tavaly több mint 266 ezren választották a MÁV-Start járatait.

  A májusban bevezetett tátrai kirándulójegy négy napig érvényes menettérti jegyet tartalmaz Budapest és Csorba között, továbbá érvényességi idején belül korlátlan számú utazási lehetőséget biztosít a Magas-Tátrában közlekedő tátrai villamosvasúton, a fogaskerekűn, és a szlovák vasúttársaság Poprad-Tatry-Studený Potok-Tatranská Lomnica vonalán is. Az új kirándulójeggyel egyszerűen bebarangolható a Csorba-tó, Tátralomnic és Poprád egész környéke.

  A tátrai kirándulójegy Budapesten a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvaron, valamint Kelenföld állomáson és a budapesti menetjegyirodában, továbbá Miskolc-Tiszai pályaudvaron és a miskolci menetjegyirodában vásárolható meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!