Heti kétezer fontot kereshet azzal, hogy utazik - és posztol

Szeretne ezen a nyáron ingyen utazni, sőt, pénzt keresni azzal, hogy nyaral? A Royal Caribbean állást hirdet, a jelentkezés pedig ma kezdődik.

Három héten keresztül kell egy óceánjáró fedélzetén senyvedni annak, aki megnyeri magának az állást, és az azzal járó heti 2.000 fontos fizetést (körülbelül 725.000 Ft). Ez alatt az idő alatt az Instagramra kell folyamatosan posztolnia az élményeiről, azaz videókat és képeket kell kipakolni az oldalra, írja a The Telegraph.

Forrás: Romaset/Shutterstock

Az állást azért hirdették meg, hogy teszteljék a társaság hajóútjait, pontosabban az élményeket, amelyeket az utasok egy-egy ilyen hajózás során szerezhetnek. Ezért a hirdetésben is olyat keresnek, aki szereti a kalandokat, a kihívásokat és van érzéke a pillanat megragadáshoz és elmeséléshez.

Aki megkapja a lehetőséget, az bejárhatja Alaszka gleccsereit, a japán Oszakát, a norvég fjordokat és elmerülhet Dubaj ezerféle különleges élményében. Plusz az elsők között lesz, aki lazíthat egyet a Royal Caribbean privát szigetén, amely májusban nyílik meg a nagyközönség előtt.

A jelentkezés feltételei között szerepel, hogy az illető legyen minimum 21 éves és legyen érvényes útlevele. Sokat vacakolni viszont nem lehet, mert a jelentkezési határidő március 1-én lejár.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek