Mindig is saját nudista parkra vágyott? Új-Zélandon most eladó egy

A Katikati Naturist Park új gazdát keres, a vevő pedig bárki lehet, akinek komolyak a szándékai, írja a Travel + Leisure. Hogy ez utóbbi miért lényeges? Elsősorban azért, mert a jelenlegi tulajdonosok, az eddigi megkeresések alapján komoly licitálásra számítanak - a világ minden tájáról.

A parkot 260 ezer USA dollárért hirdették meg, ami körülbelül 73 millió forintnak felel meg. Ezért az árért viszont a vevő egy bejáratott helyet kap, amely a tengertől is csupán néhány kilométerre van.

Van, aki meztelenül tud a legjobban lazítaniForrás: Free-Photos/Pixabay

A parkban kivi fák között bújnak meg a kis lakóházak, lakókocsik és sátorhelyek. A helyszínen ezen kívül medence, szauna és minigolf és petanque pálya is van. Az ide látogatók pihenni és feltöltődni érkeznek a parkba, persze lényeges, hogy mindezt meztelenül csinálják.

Az eladók szerint a hely abszolút családbarát, mindenféle szexuális felhang nélkül. És bár a szabályzat szerint a vendégektől elvárják a pucérkodást - már ha az időjárás is engedi -, leginkább úgy írják le a parkot, mint egy olyan helyet, ahova olyan emberek érkeznek, akik szeretnek meztelenül lazítani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek