Ez volna a legdrágább Airbnb-s szállás a horvát tengerparton?

Talán emlékeznek azokra a meghitt, magánstrandokkal rendelkező Airbnb-s horvát szállásokra, amelyekről korábban írtunk. Már azok sem voltak olcsók, az egyikért például 65 ezer forintért adják ki egy éjszakára. Nos, ezt drága szállásnak találták, akkor mit szólnak ehhez a dubrovniki luxus villához, ahol egy éjszaka több mint 2 millió forint:

A Villa Eden felülnézetbőlForrás: Airbnb

Az vitathatatlan, hogy a szóban forgó Villa Eden Dubrovnik legszebb részén található: rálátása van a lenyűgöző dalmát tengerpartra és a város történelmi óvárosára is, amely a szálláshelytől mindössze 500 méterre található. A tengerpartig sem kell sokat sétálnia annak, aki itt száll meg, a legközelebbi strandért ugyanis mindössze öt métert kell megtenni! A Villa Eden árát a kedvező fekvése mellett az is meghatározza, hogy egy építészeti remekműről van szó: hosszú történelmi hagyománya miatt a város védett műemlékeinek tekinthető.

Tengerre néző kilátás a luxus villábólForrás: Airbnb

Az épületben összesen 12 vendégnek van hely: hat hálószoba és hét fürdőszoba áll a rendelkezésre. Egy tágas nappalit is találnak, amely zongorával és egy saját könyvtárral van felturbózva. A villa zöld udvarában csendes teraszok biztosítják a pihenést, de ha úgy tartja kedvük, akár a kinti medencében is bármikor megmártózhatnak, sőt a SPA és fitnessrészleget is használhatják. A háromemeletes apartmanban egy borospince is helyet kapott, ahol finomabbnál, finomabb borokat kóstolgathatnak.

A terasz és a medence esti megvilágításbanForrás: Airbnb

Amennyiben úgy döntenének, hogy lefoglalnák ezt az egyedülálló szállást néhány napra, akkor ne hagyják ki Dubrovnik izgalmas látnivalóit sem: ha szerelmükkel érkeznek a tengerparti városba, akkor érdemes meglátogatniuk Dubrovnik új attrakcióját, a Szerelmi történetek múzeumát is, csak arra ügyeljenek, hogy ne strandolás után, fürdőruhában induljanak el várost nézni, mert ezt büntetik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek