Ezekkel a horvát Airbnb-s szállásokkal még magánstrandot is kap

Ha most indul nyaralni a horvát tengerpartra, könnyen megeshet, hogy a zsúfolásig megtelt strandokon már a törölközőjének sem talál helyet. A legtöbb magyar például a Vir-szigeten nyaral, az amerikaiak többsége pedig ezt a 11 horvát strandot találja a legszebbnek. Ha szeretné elkerülni a főszezonra jellemző tengerparti tömeget, akkor ezt a három, magánstranddal rendelkező Airbnb-s szállást érdemes lesz felkeresnie:

Öko ház Selcán, Brač-szigetén

Ha természettudatosan él, imádja a csendet és a nyugalmat, vagy csak a nyaralás ideje alatt vonulna el a város zajától, akkor ezt a horvát tengerparti szállást imádni fogja: a házikó különlegessége, hogy kőből épült, mindössze 10 méterre a tengerparttól. A reggeli kávéját festői kilátásban fogyaszthatja el, a tengerre néző teraszon, este pedig akár grillezhet is az udvarban. Az extrákkal felszerelt szállással ráadásul egy magánstrandot is kap, ahol nem kell tartani a több száz, parton napozó tristaáradattól sem. Az épületben két hálószoba, fürdőszoba, konyha és nappali áll a vendégek rendelkezésére. Mivel öko-házról van szó az áramról napelemek gondoskodnak. A szállást egy éjszakára közel 65 ezer forintért, azaz 668 kunáért bérelheti ki.

Lenyűgöző kilátás a ház teraszárólForrás: Airbnb

Csendes ház az olajfák alatt, Smokvica partján

Ez a kétágyas tengerparti szállás a pároknak biztosít kellemes kikapcsolódást a nyári üdülés idejére. A legmelegebb órákat akár a hűvös kertben is eltölthetik, ahol olajfák biztosítják az árnyékot. A nap többi részében pedig élvezhetik a szállással járó magánstrand nyugalmát. Érdemes búvárszemüveget is magukkal vinni, ugyanis a tenger itt kristálytiszta és gazdag élővilággal rendelkezik - az könnyen előfordulhat, hogy a térségben elszaporodott tükörtojás medúzával is találkoznak majd. Ezt szállást éjszakánként 21 ezer forintért, vagyis 483 kunáért foglalhatják le.

Olajfák alatt hűsölhet és magánstrandon fürdőzhetForrás: Airbnb

Háromcsillagos apartman Hvar déli partján, Gdinjben

Tengerre néző kilátás, két hálószoba, felújított konyha, nappali és fürdőszoba várja azokat akik ebben a többszobás apartmanban szállnak meg. Ha ezen a szálláshelyen találna szállást, akkor a legmelegebb órákban sem kell majd sokat sétálnia a frissítő tengerig -  a ház magánstrandja a szobája ajtajától mindössze három métere található. A lakhellyel ingyen wifit és parkolót is kap. A szállás ára egy éjszakára személyenként nagyjából 20 ezer forint, azaz 334 kuna.

Tengerparti kilátás és magánstrand jár az itt megszálló vendégeknekForrás: Airbnb

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek