Két új járatot is indít az easyJet november elejétől Budapestről

A 2018/19-es téli menetrendben London-Southendbe és Manchesterbe indít járatokat az easyJet. London-Southend repülőterére 2018. november 2-án indul az első gép, Manchesterbe pedig 2018. november 5-én.

London-Southendbe Budapestről hetente kétszer, hétfői és pénteki napokon, a reggeli-délelőtti órákban közlekednek majd a járatok Budapestről. Manchesterbe pedig hetente két alkalommal, hétfőnként és péntekenként közlekednek az angol diszkont légitársaság repülőgépei. Hétfőnként a járatok a reggeli-délelőtti órákban, péntekenként délutáni-esti órákban közlekednek – írták az AIRportal.hu oldalon. Az új járatokra már foglalhatók repülőjegyek 9-11 ezer forintos induló áraktól.

ManchesterForrás: Pixabay.com

A Budapest–Manchester viszonylaton az easyJet új járata a Ryanairrel (heti 5 járat) és a Jet2-val (heti 4 járat) versenyez majd. Az új járattal együtt már heti 11 járat áll majd az utasok rendelkezésére Budapest és Manchester között, valamint a hét minden napján lesz legalább egy járat.

A díjnyertes London-Southend Airport 1915-ben fogadta az első repülőket, mikor az első világháborúban felismerték a területben rejlő potenciált. Azóta ez a repülőtér számít az Egyesült Királyság egyik leggyorsabban fejlődő regionális repterének. Ha tehát elkerülnék a London fölötti forgalmat, akkor érdemes próbát tenni az Essex-i partok mentén felépült repülőtérrel. Innen pedig csupán egy óra vonatútra van London és körülbelül 43 percnyire Stratford városa – a pályaudvar pedig két percre található a reptértől.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek