Imádja a macskákat? Álommunka várja ezen a görög szigeten

Úgy tűnik, az álmok mégis valóra tudnak válni, legalábbis a macskarajongók számára.

A God's Little People Cat Rescue alapítvány főállású macskagondozót keres Szírosz szigetére – írja a Travel and Leisure. 

Forrás: Pixabay

A csodás szigeten a cicák nem menhelyen élnek, hanem szabadon kóborolnak. Ezért olyan jelentkezőt várnak a feladatra, aki kellőképpen gyakorlott cicagondozó, ugyanis ráadásul ötvenöt macskáról van szó. Nem csak felügyelni kell őket, ételt-italt adni nekik, de szükség esetén bajaikat, betegségeiket is ellátni (gyógyszert beadni például). Ezért a jelentkezésnél előny, ha a pályázónak ilyen jellegű tapasztalata is van.

A munkáért szerény bérezés is jár. A gondozó szállása egy modern házikó saját kerttel és kilátással az Égei-tengerre, melynek minden rezsijét is a megbízó állja. A jelentkezőnek B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkeznie, és képes kell legyen egy kéziváltós kocsival boldogulni. A házikó és a macskák egy félreeső természetvédelmi területen találhatók, ezért szerencsés, ha az illető élvezi az egyedüllétet és nyugalmat. Az ideális jelentkező 45 év feletti, "felelősségteljes, megbízható, őszinte, gyakorlatias és arany szíve van".

Bővebb információért, illetve görög cicás képekért irány a menhely közösségi oldala.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek