A nyár legújabb őrülete: koporsó formájú gumimatrac introvertáltaknak

Míg tavaly nyáron az Instagram-oldalakat ellepték a hatalmas felfújható hattyú gumimatracok képei, idén nyár elején pedig a flamingók hódítottak, addig júliusra csendben bekúszott a képbe egy bizarr újítás, a pink színű fedéllel is ellátott koporsó formájú gumimatrac.

A fura ötlet kitalálója a pom pom floats csapata – Andrew Greenbaum és Ian Felton designerek fogtak össze, hogy megalkossák ezt a humorosnak szánt új vízparti bútordarabot. A pom pom projekt három évvel ezelőtt indult, amelynek filozófiáját az ötletgazdák olyan jelzőkkel ruházták fel, mint vidám, nemtörődöm, szatirikus és fura - olvasható a DesignBoom építészeti magazin oldalán.

Forrás: POM POM / Kickstarter

Amint találtak egy olyan gyártót, aki hajlandó volt elvállalni a feladatot, máris neki láttak elkészíteni a pink koporsó-gumimatrac prototípusát, és nem sokkal később már egy Kickstarter-kampányt is indítottak hozzá. A Kickstarter oldalán kisebb cégek, startupok gyűjthetnek adományokat a rajongóiktól ahhoz, hogy a terméküket forgalomba tudják hozni. A csapat közösségi finanszírozós kampánya augusztus 10-ig tart, 120 dollárért cserében pedig már lehet pályázni az első matracok egyikére.

Forrás: POM POM / Kickstarter

Ahogy a képeken is látszik, a bizarr koporsó-gumimatracot nem pont azoknak találták ki, akik a társaság középpontjában szeretnek lenni. A mély matrac olyan, akár egy vár vagy egy privát kis sziget, viszont valószínű, hogy elsodródni is könnyebb benne, mint nyitott társain. Ha pedig arra gondolunk, hogy zárt fedéllel fekszünk benne a parton, akkor inkább a csöpögő izzadtság jut róla eszünkbe, mint sem a hűvös kripta.

Forrás: POM POM / Kickstarter

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek