Tizenegy empatikus, főállású utazót keresnek tizenegy hónapra

Ha nem lenne kedve 2019-ben mást csinálni, csak utazni, most kell jelentkeznie, mert a World Life Experience tizenegy, főállású utazót szeretne alkalmazni.

A lisszaboni székhelyű szervezetet 2017-ben alapították. Célja a fenntartható és társadalmilag felelős utazás előmozdítása szerte a világban – írja a Lonely Planet News. A projekt egy csoport utazóval már az idén is fut, és három hónappal az indulása után nagyon sikeresnek mondható. A résztvevők már öt ország hat városában jártak, és részt vettek erdők újratelepítésében és permakultúrák létrehozásában, sok esetben a társadalmi munkára kijelölt menekültekkel együttműködve.

Forrás: Shutterstock

A 2019-es projekt célja az öt kontinensen húsz úti célra juttatni el a vállalkozó szellemű csapatot, akik két hetet töltenek majd mindegyik helyen. Mindenütt a helyi szervezetekkel együttműködve végeznek majd társadalmi munkát, illetve klasszikus turistaszerepet is visznek, melynek fókuszában az adott hely kultúrája áll. Azon túl, hogy a World Life Experience áll minden költséget, a résztvevők 2500 eurós (nagyjából 775 ezer forint) havi fizetést is kapnak.

Ami a feltételeket illeti: 21 és 39 év közötti fiatalokat keresnek, akik empatikusak, felelősségteljesek, átgondoltak, toleránsak és rugalmasak, emellett aktívan kezdeményeznek és jól kommunikálnak. A kiválasztottak mindegyike különböző országból jön majd, és a közösségi médián fogja megosztani élményeit közönségével. Feltétel még, hogy legalább középszinten beszéljenek angolul. Ami az időbeosztást illeti, hat napjuk lesz az egyes városok felfedezésére, hat napjuk az önkéntes munkára, majd ezután három szabadnapot is kapnak, melyet kedvük szerint tölthetnek el.

Bővebb információ és jelentkezés a World Life Experience honlapján lehetséges.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek