Minnie egér is csillagot kapott Hollywoodban

A népszerű Disney-rajzfilmfigura, Minnie egér hétfőn kapott csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán - olvasható az MTI hírei között. Mickie egér párja idén ünnepli 90. születésnapját: a bájos rajzfilmfigura Walt Disney Willie gőzhajó című 1928-as fekete-fehér filmjében jelent meg először és azóta több mint 70 filmben szerepelt.

"Ahogy az Hollywoodban lenni szokott, Minnie is megannyi emlékezetes alakítást nyújtott, mégis Mickie aratta le a babérokat" - jegyezte meg a hétfői ceremónián Bob Iger, a Disney vezetője, hozzátéve, hogy a szórakoztatóiparban eltöltött kilencven év után, igazán itt az ideje, hogy az egérlány is megkapja az őt megillető elismerést. 1978-ban Mickey egér volt az első rajzfilmsztár, amelynek csillagot szenteltek a Hírességek sétányán. Azóta Tapsi Hapsi, Csingiling, Donald kacsa, Hófehérke és Snoopy nevét is megörökíti csillag.

A Hírességek sétányán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyi újabb személy kap csillagot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek