Egy szerencsés családot végtelen számú kocka vár Billundban

     Alig egy hónap telt el azóta, hogy megnyílt minden kockaimádó álma, a Lego-ház Billundban, és máris lehetőségük nyílik valóra váltani az álmot és ingyen eljutni oda.

  Fotó: LEGO csoport


  Egy éjszaka erejéig, a dániai Billundban nemrég nyílt Lego House egy család saját játszóterévé válik majd. A feltörekvő építőmestereket - kicsiket és nagyokat egyaránt - most arra kérik, hogy tegyék próbára fantáziájukat: írják le azt az egy dolgot, amit családjukkal együtt megépítenének, ha korlátlan mennyiségű Lego kocka állna rendelkezésükre, hogy ezzel versenybe szálljanak a Lego House-ban eltölthető nyereményéjszakáért.

  A verseny nyertesei egy teljes éjszakára birtokba vehetik és élvezhetik a Lego House-t. A hatalmas Lego vízesés alatti álomszerű Lego hálószobában alszanak majd, emellett pedig az est házigazdájának, a világ egyik legkiválóbb építőmesterének, a kocka igazi szakértőjének, Jamie Berardnak a segítségével megalkothatják nyertes pályaművüket.

  A teljes élmény november 24-én kezdődik majd, amikor a nyertesek megérkeznek a Lego House-ba, ahol Jamie köszönti őket, ő fogadja a vendégeket az egyestés otthonukban. Először egy élvezetes ebédet fogyaszthatnak el, de csak azután, hogy Lego kockákból felépítik a rendelésüket és elküldik a konyhába.

  Fotó: LEGO csoport


  A délután folyamán vezetett túrán ismerkednek majd a házzal, majd jönnek az élményzónák, ahol megrendezhetik saját filmjüket, megépíthetik robotautóikat, városokat tervezhetnek és még sok minden mást is kipróbálhatnak. A nosztalgiázó felnőttek lemehetnek az alagsorba, ahol végigkövethetik a LEGO történelem idővonalát és a valaha gyártott legikonikusabb készletek mellett idézhetik meg a múltat.

  Ahogy a kaland a végéhez közeledik, az utazás utolsó állomásához hívják őket – egy, a hat méter magas LEGO vízesés alatt úszó hálószobához, amelyet egy medencényi kocka vesz körül.

  Fotó: LEGO csoport


  A teljes tér a szuperrajongók igényeinek megfelelően lesz átalakítva, minden tárgy teljes mértékben Lego kockákból lesz összerakva: plüss maci, lámpák, ébresztőóra, tévé, könyvek, és még egy macska is! Az otthonnak két hálószobája van, ágyakkal, amelyek a Lego System és Lego Duplo* kockákkal teli medencében vannak elhelyezve, valamint van egy nappali, ahol a nyertesek a Lego TV előtt Lego karosszékekben helyezhetik magukat kényelembe. Mielőtt azonban a legszínesebb álmukba szenderülnének, a nyerteseknek el kell merülniük a végtelen kockatengerben, hogy életre keltsék nyertes pályaművüket.

  Fotó: LEGO csoport


  Aki nyerne szeretne, látogasson el az Airbnb Lego House oldalára, és töltse fel pályaművét november 17-ig. A világ minden tájáról várnak pályázatokat. Jelentkezni 50-550 karakterben, angol, francia, német, spanyol, olasz vagy portugál nyelven lehet, illetve kínaiul (egyszerűsített vagy hagyományos), japánul és koreaiul 100-300 karakter a keret. A részvételi feltételekért és a teljes versenyszabályzatért látogasson el szintén a fenti oldalra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!