A Delta Airlines légikísérős valóságshow-t indított

A Delta Airlines légikísérős valóságshow-t indított

Ha valaha is azt kívánta, bárcsak több szó esne a biztonsági övek becsatolásáról és a fej fölötti tárolókról a Big Brother-ben, akkor most örülhet: a Delta Airlines valóságshow-ban indított a légikísérők életéről – írja a Travel and Leisure.

Fotó: Delta / Facebook

Pontosabban szólva a légikísérők képzése áll a középpontjában annak a minisorozatnak, melynek előzetesét és első epizódját már meg is nézhetjük a Delta honlapján. Az Earning Our Wings (nagyjából annyit tesz, mint „Szárnyaink elnyerése") azoknak a vállalkozó szellemű fiataloknak követi az életét, akik részt vesznek a Delta nyolchetes, embert próbáló kiképzésén. Hinnék-e vagy sem, a jelentkezők a való életben több mint százezren vannak a Delta légiutas-kísérő posztokra, és mindössze egy százalékuknak sikerül megcsípni az állást.

Mint az előzetesből kiderül, olyan feladatokat kell többek között végrehajtaniuk, mint repülőgépből egy medencébe ugrani, és utasokat besegíteni mentőtutajokba.

Bár a minisorozat a jelek szerint nélkülözi a rózsaátadási és kiszavazási ceremóniákat, lenyűgöző bepillantást enged a légikísérők képzésének világába, mely várhatóan (a sorozat további részeiben) nem nélkülözi majd a váratlan, drámai fordulatokat sem.

És amennyiben ez nem veszi el a kedvét, jó tudni, hogy a Delta az idén is keres új légikísérőket kötelékébe. Az előzetest itt lehet megnézni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek