Marihuánás élménytúrát kínál egy coloradoi utazási iroda

Marihuánás élménytúrát kínál egy coloradoi utazási iroda

 

A Colorado állambeli My 420 utazási iroda úgy tűnik, megtalálta egyik legfontosabb bevételi forrását, amikor a náluk legális, kannabisz-élményt kínáló utakra specializálódott - írja a Tnooz.com cikke alapján a Turizmus.com.

Colorado államban a legális marihuána-termelés mára évi 1,3 milliárd dolláros iparággá fejlődött, ami azt jelenti, hogy 200 millió dollárnyi adót termel az államnak. 2016-ban a Coloradói Turisztikai Hivatal rekordszámú, 77,7 milliónyi látogatót regisztrált, akik bár nemcsak a kábítószer miatt érkeztek, de valamilyen formában kipróbálták azt. Akárcsak úgy, hogy marihuána-barát szobában laktak, és sokszor az élményhez az is elég volt, ha az előttük ott lakó vendég kipróbálta a szert.

A cikkben Danny Schaefer, az utazási iroda egyik alapítója a kannabisz-túrák üzleti sikeréről számolt be, amelyek közül is a legnépszerűbbnek az all inclusive fajtákat nevezte meg. Ezek keretében sokoldalú módon nyújtanak bódító élményt utasaiknak, beleértve a gasztronómiát is.

Fotó: Coloradopotguide.com

 

Schaefer a másik alapítóval, JJ Walkerrel együtt ma már heti 17, ilyen tripet szerveznek. Egyik évről a másikra elérték, hogy utasaik számára 14, nemzetközi szinten is ismert szállodaláncban foglaljanak ún.marihuána-barát szobákat. Ezzel pedig egész Észak-Amerikában úttörők lettek a sajátos turisztikai élmény-nyújtást illetően.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek