Jet ski-n jön a napozóágyhoz a strandkaja

  Jet ski-n jön a napozóágyhoz a strandkaja

  Angliában nem lehet teljes a tengerparton töltött nap piknik nélkül. Akik mindezt a dél-angliai üdülőváros, Bournemouth környékén teszik, ráadásul a strandra is kérhetnek házhozszállítást – írja a Travel and Leisure.

  A Deliveroo nevű brit alkalmazás több népszerű étteremlánc kínálatát viszi ki a strandolóknak, sőt, az étel ebben az esetben jet ski-n érkezik. A futárok a Deliveroo speciális kiképzést kapott munkatársai, akik vízálló hátizsákkal a hátukon róják a hullámokat. A strandra szállításért a szolgáltatás nem számít fel külön díjat – az is igaz azonban, hogy mindössze három futár áll rendelkezésre ezzel a képzéssel, ezért megeshet, hogy sokat kell várni a kézbesítésre.

  Ugye, milyen jól mutat? Fotó: Matt Alexander / DeliverooForrás: Travelo

   A jet ski-s szolgáltatás e hónapban tesztüzem alatt van. Ha jól teljesít, a Deliveroo jövőre több brit tengerparton is be fogja vezetni, Spanyolországban ugyanis is már nagy sikerrel működtetik a strandra szállítást. Ott negyven helyi étterem kínálatát viszi a napágyakhoz a Deliveroo, bár Alicantéban nem vízi járművel kézbesítenek a futárok.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!