Próbálja ki, hogy él Sir Richard Branson!

  Próbálja ki, hogy él Sir Richard Branson!

  Ha mindig is szerette volna megtudni és kipróbálni, milyen Richard Bransonként álomra hajtania a fejét, akkor csak Londonig kell utaznia, ugyanis a Virgin légitársaság alapítója bérbe adja nemrég felújított állóhajóját – írja a Travel and Leisure.

  Little Venice egyik csatornája, rajta a szóban forgó hajó
  Galéria: Richard Branson búvóhelyei
  (Fotó: Courtesy of Bective Leslie Marsh UK)

  A kellemes, tengerparti stílusban berendezett kuckó két hálószobával, két fürdőszobával, egy társalgóval, konyhával, étkezővel és privát kerttel jár, és a Bective ingatlanközvetítő honlapja alapján már heti ezer angol fonttól bérelhető. A hajó London Little Venice városrészének egyik csatornáján állomásozik.

  A hajó valójában középszerű ahhoz képest, amilyen a mágnás karib-tengeri szigete, Necker Island. Az 1978-ban vásárolt szigeten Branson számtalan világhírű barátja vendégeskedett már, és aki szeretné, ezt is kibérelheti, természetesen jóval borsosabb áron: közel 5000 fontba kerül itt egy hét.

  Ezzel azonban a vendég nem az egész szigetet bérelte ki: az összesen 33 fő elszállásolására alkalmas Necker Island-en ez esetben másokkal osztozik majd, és velük együtt számtalan vízisportot próbálhat ki. Akinek nincs kedve osztozni, hozhatja családját és barátait is, és kibérelheti csak magának is a szigetet.

  Necker Island a víz felől - Akad még néhány kép galériánkban!
  Galéria: Richard Branson búvóhelyei
  (Fotó: kansasphoto / Flickr.com)

  Ez esetben a 82 ezer fontos heti bérleti díjban all inclusive ellátás, mosodai szolgáltatások és egy DJ is beletartoznak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!