Ha fel akar vágni barátnője előtt, itt megteheti


Az Oszakában található Hirakata élménypark specialitása, hogy lehetőséget ad a férfilátogatóknak megmutatni keménységüket és bátorságukat barátnőik előtt – írja az Independent.
 

Lehet, hogy valaki provokálni fogja a szerelmeseket, miközben a szivárványos körhintára várnak...Fotó: Hirakata Park / Facebook

 


Az élménypark színészeket alkalmaz, akik az ott párok férfitagjához lépve verekedést provokálnak, és természetesen hagyják magukat legyőzni. A show összesen tíz percig tart, de csakis akkor, ha éppen nem esik az eső.

Ahhoz, hogy a színjátékot mindegyik fél valódi sérülések nélkül ússza meg, a bátor hősnek előtte részt kell vennie egy képzésen, ahol a filmekből ismert, bud spenceri csapásokat begyakorolja. A maximális hatás elérése érdekében arra is ügyelnie kell, hogy mielőtt sor kerülne az összecsapásra, el ne árulja szíve választottjának, hogy az egész csak show.

Az 1910-ben épült Hirakata park Japán legrégebbi vidámparkja, úgyhogy nem csoda, hogy igyekeznek újdonságokkal előállni. A szigetország élményparkjaiban úgyis egymást érik a meglepőbbnél meglepőbb szórakoztatási ötletek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek