Megtaláltuk a világ legfényűzőbb vonatát

  Megtaláltuk a világ legfényűzőbb vonatát.  Tegnap elindult első útjára a világ legfényűzőbbnek tartott vonata – írja a Wordless Tech.

  A tíz kocsiból és kizárólag lakosztályokból álló Shiki-shima Japán új szupervonata, mely nem a sebességével hívja fel magára a figyelmet. Sőt, kifejezetten lassan megy, mindössze száztíz kilométer/órával, hogy az utasok nyugodtan szemlélhessék Észak-Japán tájait az ötcsillagos szállodákéval vetekedő belső terekből. A pezsgőarany színű háttér előtt Michelin-csillagos séfek ételeit kóstolhatjuk, és ha elfáradtunk, felkereshetjük a fürdőkocsit is, ahol ciprusfából készült dézsában áztathatjuk magunkat. A belső tér annak a japán dizájnernek a munkáját dicséri, aki a Porsche és a Ferrari megbízásából is dolgozott már.

  Arany és fényűzés mindenütt
  Galéria: A világ legfényűzőbb vonata
  (Fotó: Wordless Tech)  A szó szerint Négy évszak elnevezésű vonat egy- vagy háromnapos utakat kínál. Egyidejűleg összesen harmincnégy utassal indul Tokióból a 2011-es cunami idején legnagyobb károkat szenvedett Tohoku régióba. A 7-es kocsiban található két ultraszuper-lakosztály felszereléséhez kimonó-stílusú fürdőköntösök és egyedi, kézzel készült Swarowski-kristályos távcsövek is tartoznak. A vonat elején és végén található kilátókocsikba futurisztikus ablakokat és fehér bőrkanapékat álmodott meg a tervező.

  Ha esetleg már most szeretne foglalni 2018-ra, az árak a cikk írásának pillanatában személyenként, teljes ellátással átszámolva nyolcszázhuszonhétezer forinttól indulnak. Ha esetleg mégis inkább olyan utat szeretne Japánba, amire nem megy rá a gatyája, arra is van válaszunk. Nézegessen képeket a galériában!

  Elöl a panorámaablakos kilátókocsi
  Galéria: A világ legfényűzőbb vonata
  (Fotó: Wordless Tech)

     Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!