Hiánypótló: Ferrari-gokartpálya egy óceánjáró fedélzetén

  Hiánypótló: Ferrari-gokartpálya egy óceánjáró fedélzetén

  A luxushajó ipar kicsit olyan, mint Dubaj, ahol akár ugyanabból az ablakból nézhetjük majd a napkeltét és a napnyugtát: egyre vadabb szórakoztatással igyekszik előállni. A Travelo próbált már ki olyan óceánjárót is, ahol a tizenhatodik emeletről a hatodikra csúszhatnak le a vakmerő vendégek egy zárt csúszdában, és profi robotok keverik a koktélokat. Most éppen egy Ferrari-gokartpálya építését jelentette be a Norwegian Cruise Lines.

  A Norwegian Joy nevű hajót a társaság kifejezetten a kínai piacra építette, és a tervek szerint kizárólag első osztályú élményekkel kecsegteti látogatóit. A közel négyezer vendég befogadására alkalmas hajó két kikötője Sanghaj és Tiencsin lesz, és a virtuális valóságszobán kívül egy gokartpályán is kipróbálhatják magukat a kalandra éhes látogatók.

  A Ferrari-pirosba öltözött gokartpálya látványterveFotó: Norwegian Cruise Lines

  A gokartpályát a hajótársaság a Scuderia Ferrari márkával közösen eszelte ki. A kétszintes pályán egyszerre legfeljebb tíz gokart száguld majd, legfeljebb hatvanöt kilométer/órás sebességgel. A célszalagnál fotó készül, melyet a résztvevők azonnal feltölthetnek közösségi oldalakra. Ha további emlékeket szeretnének hazavinni a gokartozásról, a Scuderia Ferrari óraboltot is nyit a gokartpálya mellett.

  A hajó április 27-én indul majd egy német kikötőből Kína felé, ahol június 27-én keresztelik meg. Nyáron pedig már száguldhatnak a lelkes vendégek a fedélzeten.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!