Újabb elképesztő részletek a Disneyland Csillagok háborúja részlegéről

  Újabb elképesztő részletek a Disneyland Csillagok háborúja részlegéről

   Újabb részletek láttak napvilágot arról, hogy mi várja majd a rajongókat a floridai és kaliforniai Disneyland Csillagok háborúja-részlegében – írja a Mashable.

  Látványtervek az új bolygóról Fotó: Disney ParksForrás: Travelo

   Úgy tűnik, a Disney mindent megtesz, hogy a korábban négymilliárd dollárért megvásárolt Lucasfilmből profitot csináljon, és nem aprózza el: a legújabb tervek szerint nem egy egyszerű vidámparki élményre számíthat az, aki ellátogat majd a 2019-ben nyíló parkba. A tervezők mindenkit megnyugtattak: nem kell attól tartani, hogy az eredmény olcsó vagy nem elég élethű benyomást kelt majd. Azt a világot építik meg, amelyet a rajongók már megpillanthattak a 2017 decemberében debütáló legújabb rész trailerében: annak a bolygónak sómezőit, mely fölött az Ellenállás új hajói vörös füstöt eregetve szállnak.

   A legutóbbi Csillagok Háborúja film sikerén felbuzdulva nem kettő, hanem három hullámvasút épül majd. A Disney még nem árulta el, hogyan fogják hívni az új bolygót, de annyit igen, hogy megtalálható a hivatalos Csillagok háborúja atlaszban, hangulatában pedig Marokkóra hasonlít. A parkban interaktív élményekben lehet részünk: aki például bénán vezeti a Millenium Falcon-t, azt szőrös másodpilótája alaposan megsavazza majd mások előtt a kantinban.

  Fotó: Disney ParksForrás: Travelo

   A látogató választhat, ki mellé szeretne beállni: az Ellenállás vagy a Birodalom katonái közé. Rengeteg droid szaladgál majd az utcákon, többek között BB-8 típusúak, és a tervezők állítása szerint az itt kapott lézerkard sokkal élethűbb lesz, mint az üzletekben kapható műanyag változatok. És ami a legizgalmasabban hangzik: óriási AT-AT lépegetők tornyosulnak majd az új Csillagok háborúja parkrészleg fölé.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!