Itt a lehetőség, ha Boeingen akar házasodni

Itt a lehetőség, ha Boeingen akar házasodni

Létezik egy hely Írországban, ahol kedvenc közlekedési eszközünkben alhatunk, vagy akár Boeing-gépen házasodhatunk, fényképezkedhetünk – írja a Travel and Leisure.

A glampingfalu terveQuirky Nights Glamping Village / Facebook

Egy vicces kedvű ír úr olyan szálláslehetőséget hozott létre Sligo megyében, ahol mindenféle jármű megtalálható: londoni taxik és emeletes buszok, vonatok, hajók, és persze egy kiszuperált Boeing 767-es is. A Quirky Nights Glamping Village (avagy: Bolondos éjszakák glampingfalu) azért bővült ezzel a darabbal, mert David McGowant rengetegen keresték meg azzal, hogy repülőn szeretnének házasodni vagy esküvői fotózást rendezni.

Még egy évbe telik, míg teljesen elkészülnek a gép átalakításával: húsz ülőhelyet és egy elválasztófalat is kivesznek ahhoz, hogy több hasznos teret nyerjenek. Összesen kilenc hálószoba lesz benne. A repülőgép mellé még egy ál-terminált is építenek, amelyben kétszáz fős lakodalmakat lehet majd rendezni. Amellett, hogy rendezvényeket tartanak majd itt, a repülőgép május 26-27-én egy zenei fesztiválnak ad otthont, hatvanöt ír zenekar részvételével.

Glamping, avagy kempingezés stílusosan
Az utóbbi években igazán nagy divat lett a glamping, mely az angol glamorous (pompás) és camping (kemping) szavak házasításából keletkezett. Ha gyerekkorunk emlékei hatására kiver minket a víz a kempingezéstől, ezzel akkor is nyugodtan megpróbálkozhatunk: a lényeg, hogy itt minden apró részlet a luxusról, a különleges élményekről szól. Hideg vízről, tábori ágyakról szó sincs.

McGowan úgy nyilatkozott: célja az, hogy kempingfalujában mindenféle járműben alhassanak az érdeklődők. Tervei szerint hat hajót süllyeszt be nagyjából hatvan centiméter mélyre a talajba, majd vízzel veszi körül őket, így afféle kikötő jön majd létre. Ahogy az összes többi járműben, ezekben a hajókban is lehet majd aludni.

Kalandos úton jutott célba a Boeing 767-esQuirky Nights Glamping Village / Facebook

Ha kedvet kapott a glampingezéshez, irány Írország! Ha a természetet szeretné élvezni a smaragdzöld szigeten, olvassa el cikkünket, melyben több mint száz kilométernyi túrázás tapasztalatait írtuk meg. Ha pedig már többször is járt itt, de még mindig visszahúzza a szíve, ne hagyja ki haladóknak szóló tippjeinket.

Újabb cikkünk ebben a témában:
Pilóták nélküli Boeingek jöhetnek - 2017.06.09.
Idén nyáron tesztelnék a technológiát egy szimulált pilótafülkében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek