Jövőre élőben láthatja a Titanicot

  Jövőre élőben láthatja a Titanicot

  Igaz, továbbra is mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretné látni, de jövőre lemerülhet a Titanichoz – írja a Travelpulse.

  A Blue Marble nevű brit luxusút-szolgáltató 2018 májusában egy alkalommal lehetővé teszi, hogy egy nyolcnapos tengeri út keretében kilenc bátor jelentkező lemerüljön a világhírű roncshoz. A résztvevőket helikopterrel vagy hidroplánnal repítik majd a roncs felett állomásozó hajóra a kanadai partokról. A kis tengeralattjárók itt várják utasaikat, hogy négyezer méter mélyre ereszkedjenek velük, ahol megtekinthetik majd a hollywoodi filmből elhíresült lépcsősort és tatot is.

   

  A résztvevők élőben látják majd a filmből elhíresült helyszíneketFotó: Paramount / Northfoto

  A program ára pontosan annyi, mint amennyibe a balsorsú luxushajón az első osztályú kabin került, plusz az infláció: 105 129 amerikai dollárba személyenként. A Blue Marble szerint ez nem is sok, ha figyelembe vesszük, hogy kevesebb ember látta saját szemével a Titanicot, mint ahány a Mount Everest csúcsán járt. És ha jövőre lemaradnánk, azt tervezik, hogy 2019-ben is lehetővé teszik a merülést.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!