Erdei szállásélmény bogarak nélkül Londonban

Mindig is arról álmodott, hogy az erdőben, fák között alszik, de visszariasztották a bogarak, az éjszakai hideg és a civilizáció teljes hiánya? Most Londonban kényelmes keretek között valósíthatja meg az álmát.

Az Airbnb és a Pantone közösen gondoltak egyet: a végeredmény egy növényekben fürdő, bérelhető otthon London egyik közel sem zöldövezetében. A dolog apropóját adja, hogy a Pantone szerint 2017 év színe a „Greenery", azaz lombzöld, a hivatalosan 15-0343 kódszámú zöld a palettán. Az üdítő színválasztás a Pantone válasza napjaink stresszes világára.

Nem csupán sok cserepes növényről van szó Galéria: Szállás a zöldben, LondonbanSolent News Photo Agency / Northfoto

 A házban gyakorlatilag minden felületet zöld növényekkel borítottak: talpunkat puha gyepszőnyeg simogatja, a fürdőben trópusi növények állnak vigyázzban, amíg fürdünk, és az alkotók kreativitását dicséri a gyerekszobában található tipisátor is (természetesen fűbe ágyazva). A felnőttek hálószobájában formára igazított bokrocskák is vannak, az angliai kastélyparkokban megszokott bukszusok mintájára, az étkező pedig egy üvegházban kapott helyet.

Az éjszakánként 260 angol fonttól bérelhető szállás címe 4 Dingley Place, Clerkenwell, London. Foglalni az Airbnb-n keresztül tudunk; háziállatot nem vihetünk. A bérleti díj teljes egészében az Amerikai Grafikus Művészetek Intézetét gazdagítja.

Ha akarnánk, sem tudnánk kikerülni a zöldet Galéria: Szállás a zöldben, LondonbanSolent News Photo Agency / Northfoto

 

Nincs szükség papucsra, ha ilyen finom gyepen lépkedhetünk Galéria: Szállás a zöldben, LondonbanSolent News Photo Agency / Northfoto
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek