Luxuseljegyzés Hawaii-on üres gyűrűsdobozzal

Luxuseljegyzés Hawaii-on üres gyűrűsdobozzal.

Ne csüggedjen az a férfi, aki emlékezetes lánykérésről álmodik, de még semmi extra nem jutott eszébe: Maui egyik luxusszállodája Harry Winston sztárékszerésszel karöltve a segítségére siet – írja a Condé Nast Traveler.

Montage Kapalua Bay Resort: az 1940-ben egy ültetvény részeként épített Cliff House lesz a lánykérés helyszíne
Galéria: Eljegyzés a világ körül
(Fotó: Montage Kapalua Bay Resort)

Miután a gáláns úr megrendelte a hároméjszakás csomagot a Montage Kapalua Bay Resortban, a forgatókönyv a következőképpen zajlik: a pár elhelyezkedik a 300 nm-es privát villában, majd felkeresi a hotelhez tartozó történelmi épületet, a romantikus Cliff House-t, mely egy kiugró sziklán behűtött pezsgővel, rózsaszirmos dekorációval és a háttérzenét szolgáltató magányos muzsikussal várja a szerelmeseket. A férfi térdre ereszkedik, és amikor választottja kinyitja az üres (nem tévedés!) gyűrűsdobozt, óriási robajjal helikopter érkezik értük.

Az Oahu szigetig vezető kétórás úton Hawaii fantasztikus panorámájában gyönyörködhetnek, majd Harry Winstonhoz érve a hölgy, aki remélhetőleg igent mondott, maga választhatja ki eljegyzési gyűrűjét (ezt a szállodai csomag ára nem tartalmazza – ellentétben ezzel a szingapúri vacsorával, ami mellé bezzeg gyémántgyűrű is jár). A szállodába visszatérve egyórás profi eljegyzési fotózáson vesznek részt, mely megörökíti az első boldog órák ragyogását a pár arcán, hogy aztán a család és a barátok, akik itthon ragadtak a hidegben, irigykedve nézzék a Facebookon és az Instagramon őket.

Maui, Hawaii: A szivárvány sajnos nem a csomag része. Kattintson, és nézze meg a privát villát is!
Galéria: Eljegyzés a világ körül
(Fotó: Sergi Reboredo / Northfoto)

Ha a fenti nem lenne kellőképpen extravagáns és romantikus, a világ több szállodájának is eszébe jutott már eljegyzési csomaggal készülni: a The Palm Dubai a délutáni teázás szertartása köré építette fel az eljegyzést, melyet a Mashrabiya Lounge teraszán, az Arab-öböl és a dubai vitorláskikötő panorámájának ölelésében képzeltek el (és valóban: ki tudna nemet mondani falatnyi, művészien megkonstruált szendvicsek fölött?), a shanghaji Fairmont Peace Hotel Cathay Room-jának privát teraszán pedig saját sommelier és hegedűszavas szerenád biztosítja az elcsukló hangon kimondott igent.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek