Nyáron nyílik a Disney Avatar élményparkja

  Lebegő hegyek, foszforeszkáló esőerdő és repülés a szárnyas hüllők hátán - 2017 nyarára ígéri a Disney az új Avatar témaparkjának megnyitását, amelyben szó szerint földöntúli, egészen pontosan Pandora bolygós élményeket ígérnek a látogatóknak.

  Néhány éve jelentek meg az első hírek arról, hogy James Cameron, a film rendezője, a Földön is megépíti Pandora bolygóját. Néhány hete pedig arról cikkezett a nemzetközi sajtó, hogy lassan végre be is befejezik a világ első Avatar élményparkjának építését, amit 2017 nyarán terveznek megnyitni a Disney Animal Kingdom nevű orlandói parkjában.

  Fotó: Disney Parks blog

  Karácsony első napján a Disney Parks fel is tette YouTube-csatornájára az első videót arról, hogy nagyjából mire lehet majd számítani az új hightech vidámparkban. A videóban egyébként Cameron és produkciós társa Jon Landau is mesél a filmes látványelemek "életre keltésének" nehézségéről (a film 60%-ban számítógépes grafikákkal készült) és az egyébként egészen látványosnak ígérkező játékok építésének kulisszatitkairól.

  Mert a Pandora: The world of Avatar nevű témaparkban a látogatók majd a bolygó jellegzetes élővilága között bóklászhatnak, a Na'vy folyón hajókázhatnak a misztikus foszforeszkáló erdőben, és hüllőszerű szárnyas Bansheek hátán repülhetnek át az esőerdő felett. James Cameron szerint a film rajongóinak olyan élményben lesz részük a parkban, amilyenről még csak álmodni sem mertek - fogalmaz cikkében a Movieweb.com. Alább mutatjuk, mire gondolhatott a rendező.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Videón az életre kelt Pandora bolygó a Disney Avatar Parkjában
  Mindent bevetettek tizenkét hektáron.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!