Hétvégén már akár Donovalyban csúszhatunk

  Hétvégén már akár Donovalyban csúszhatunk

  December 3-tól ugyanis beindul a síelés Donovalyban, ahol a Lomena és a P2-es felvonó, 1200 méter hosszúságú pályát lefedve nyílik meg – írja a Turizmus.com a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal tájékoztatása alapján.

  A Donovalyba utazók a hegy tetejére a négy üléses Buly Expres Záhradište felvonóval juthatnak fel, míg a központi parkolóba a P2-es síliftet használhatják. Utóbbi elérhetőségére érdemes figyelni, ugyanis még nincs esti síelés, és csak reggel fél kilenctől délután fél négyig használható a lift.

  Pedig ilyen szép este havazás után a kivilágított pályaFotó: Bopat / Wikipedia

   A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal közleménye szerint a 2016/2017 síszezonban igyekeznek alacsony árakkal indítani: Donovalyban 2016. december 25-ig (még dec. 25-én is) 10 €-ért kapható 7 órás, vagyis egész napos síbérlet. De az előszezonban egyéb síbérleteket is ajánlanak rövidebb síelésre: így például 8 eurót kell fizetnünk 4 órányi síelésért, gyerekbérletet 12 éves kor alatt pedig 8 (7 órás) vagy 6 euróért cserében válthatunk (4 órás).

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!