Kínában épülhet a világ első gyógyító kristályhotele

  Újfajta wellness irányzat alakulhat ki a gyógyítani képes geóda formájú szállodával, amely a kristály nyugtató, jótékony hatására támaszkodik. A holland NL Architect megalkotta a világ első kristályhotelét, amelynek első épülete a Hanan tenger partján épülhet.

    

  Fotó: NL Architect

  Az áttetsző lila ametiszt kristály rezgései gyógyító, nyugtató hatásúak. A kristályhotel célja, hogy az értékes drágakő gyógyító tulajdonságait elősegítse, mely egy új wellness irányzat is lehet egyben. Az új hotel azonban nemcsak felhasználná a kristályokat, kiaknázva az ametiszt gyógyító erejét, hanem egy teljesen új építészeti megoldást alkalmazva, maga a hotel formája is az ametiszt természetben előforduló formáját követné - írja a Turizmus Online.

   

  Fotó: NL Architect

  A látványtervek alapján a hotel úgy néz ki, mint egy kettévágott kristály, mely az ametiszt belsejében lévő természetes kristályformákat is megmutatja. A szobák ablakainak panorámaképébe lila ametiszt kristályok nyúlnak be, a hotel vendégei pedig testközelből élvezhetik a kristály gyógyító energiáit.

  Bár a kristályhotel első tervei már tavaly napvilágot láttak, úgy néz ki, hogy az első kristályhotel egy már fejlesztés alatt álló virág alakú mesterséges szigeten fog megépülni Kínában, a Hainan tenger partján.

   

  Fotó: NL Architect
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!