Hatalmas élményfürdő nyílik nyáron Nagyváradon

Több mint 15 millió euróból az egyik legnagyobb romániai üdülőközpontot építették fel Nagyváradon. A tündérrózsa latin nevét viselő Nymphaea nevű intézményben a számos sportpálya mellett 20 medence, 13 csúszda és három műugrótorony is helyet kapott. Ez már egy újgenerációs wellness központ.

Kész Kft

A magyar határtól mindössze 12 km-re található Nagyvárad strandját nemzetközi finanszírozás segítségével, több mint 15 millió euróból bővítették. Az új, több mint 1500 fő befogadására alkalmas Nymphaea nevű üdülőközpontban helyet kapott 7 szabadtéri és 13 beltéri medence, pezsgőfürdő, fedett és szabadtéri gyógyfürdő, szauna, 13 csúszda, élményfürdő, aroma- és fényterápiás rész is - írja a Turizmus.com.

Kész Kft

 A fedett és szabadtéri pályákon lehet majd sportolni is (teke, pingpong, kosárlabda, röplabda, sakk, falmászás, stb.). Az új központban lesznek szabadidős, hullám- és csúszdamedencék, valamint minősített, nemzetközi versenyek rendezésére alkalmas úszó- és műugró medence is. A három műugrótorony közül a legmagasabb 10, míg a legalacsonyabb 3 méter magas. A műszaki területeket zöldövezettel és egy tavirózsás kisebb műtóval rejtették el. A spa részlegen többféle szauna, a wellness részlegen pedig a masszázsra alkalmas szobákon kívül két bérelhető VIP-jacuzzit is kialakítottak.

A Sebes-Körös partján, a volt városi strand helyén megépült létesítmény területe közel 7 hektár. Az új komplexum 6 épületből és 7 kültéri medencéből áll. A szombati nyílt nap után, az engedélyek kiadásától függően, már akár júliustól várja a fürdőzőket a Nymphaea Nagyváradon. A tündérrózsa latin nevét viselő (Nymphaea) új élményfürdő és üdülőközpont kivitelezését a magyar tulajdonú KÉSZ Csoport romániai tagvállalata végezte.

Kész Kft

 

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek