Április közepén nyílik az újvidéki őslénypark

Az újvidéki Dino Parkot április 16-án nyitják meg, és az ígéretek szerint mindennel felszerelik, ami egy dinoszauruszparktól elvárható.

  

Fotó: DINO PARK Novi Sad

Bár az 1,7 hektáron elterülő őslénypark az újvidéki Vojvodina Sport- és Üzletközpont közelében még javában épül, a tervek szerint április közepén mindenképp megnyit. Az 24 mozgó, életnagyságú, hangeffektusokkal is kísért dinoszauruszmakettek mellett több kisebb, statikus őslény-modell és interaktív programok várják a látogatókat.

 

Fotó: DINO PARK Novi Sad

Készül egy nagyobb Dino Dig Site nevű elkerített és homokkal feltöltött rész, ahol a gyerekek dinoszauruszmaradványok után kutathatnak. Aztán lesz őslényjátszótér, egy születésnapi zsúrok megszervezésére alkalmas külön helyiség, és 12D-s mozi rezgő ülésekkel, széllel, illattal és még számos ingerrel. Építenek egy adrenalinparkot és egy céllövöldét, de étterem és ajándékbolt is nyílik majd.

 

Fotó: DINO PARK Novi Sad

Az egész napra érvényes belépőjegy felnőtteknek és gyerekeknek egységesen 250 dinárba kerül. A park áprilistól novemberig, hétköznap és hétvégén is fogadja a látogatókat- írja a Magyar Szó online.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek