Ezek most a világ legszebb tengerpartjai

  A Turks- és Caicos-szigeteki Grace Bay kapta a világ legjobb tengerpartjának járó díjat a Tripadvisor versenyében. Az európai helyszínek közül Formentera a legnépszerűbb.

  Már nem kell annyira sokat várni, hogy itthon is csobbanjunk a szabadban, de addig is dőljön hátra, és álmodozzon a világ legszebb tengerpartjairól! A Tripadvisor a legjobb tengerpartok kiválasztásához a látogatók elmúlt évben írt kommentjeinek mennyiségét és és kapott pontokat vették figyelembe.

  A győztes a Turks- és Caicos-szigeteki, hold formájú Providenciales sziget északi homokos partja, a Grace Bay. A partszakasz maga mögé utasította két évnyi listavezetés után a brazíliai Fernando de Noronha-i Baia do Sanchót.

  A turisták pontszámai alapján ezek a legszebb partok
  Galéria: A legszebb strandok a Tripadvisor szerint
  Fotó: Getty Images

  A Tripadvisor kontinensenként is értékelte a legszebb partokat. A floridai Cleerwater Beach nyerte az amerikai versenyt a 2,5 mérföldnyi fehér homokos partjával. Európában a formenterai Playa de Ses Illetes járt sikerrel, az ázsiai legjobb pedig a Tripadvisor szerint a mianmari Ngapali Beach.

  A lista természetesen szubjektív véleményeken alapul. Mi például ezeket az őrületes színekben pompázó partokat is nagyon ajánljuk.

  A világ top 10 tengerpartja:

  1. Grace Bay -Providenciales, Turks- és Caicos-szigetek: A sziget északi partja elnyerte a Tripadvisor legjobb tengerpartnak járó díját.

  2. Baia do Sancho -Fernando de Noronha, Brazília: Ebben az évben a második helyre szorult, pedig 2 évig vezette a Tripadvisor listáját.

  3. Playa Paraiso - Cayo Largo, Kuba: Ebben az évben a harmadik. "Egy álom vált valóra" - írta az egyik Tripadvisor-kommentelő.

  A lista természetesen szubjektív
  Galéria: A legszebb strandok a Tripadvisor szerint
  Fotó: Getty Images

  4. Anse Lazio - Praslin Island, Seychelle-szigetek: Főleg a kristálytiszta víz miatt népszerű, legalábbis a kommentek szerint.

  5. Cayo de Agua - Los Roques National Park, Venezuela

  6. Flamenco Beach - Culebra, Puerto Rico (USA)

  Eléggé közkedvelt. A simogatóan puha homoknak és a hipnotikusan kék víznek valószínűleg köze van a jó kommentekhez.

  7. Playa de Ses Illetes - Formentera, Sapnyolország

  8. Ngapali Beach - Ngapali, Mianmar

  9. West Bay Beach - Bay Islands, Honduras: a merülés szerelmeseinek ez a víz tökéletes - irja egy kommentelő a Tripadvisoron.

  10. Nacpan Beach - El Nido, Fülöp-szigetek

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!