Látogatható a ház, ahol Harry Pottert szívatták

A Warner Bros stúdió megnyitja a filmrajongók előtt azt a watfordi házat, ahol Harry Potter gyerekkorát töltötte nevelőszüleivel. A ház 2016. május 27. és június 6. között látogatható.

A Harry Potter és a Bölcsek Köve bemutatójának 15. évfordulóját ünnepli a Warnes Bros stúdió, és ez alkalomból megnyitják Harry nevelőszüleinek házát a rajongók előtt, 2016. május 27. és június 6. között, írja a Lonely Planet.

A watfordi házWarren Little / Getty Images

 A Harry Potter-filmek egyik forgatási helyszíne, a Privet Drive-on található ház izgalmasnak egyáltalán nem mondható, kizárólag azért érdekes, mert itt nőtt fel a varázslótanonc a Dursley-család lépcsője alatti "szobájában". A házban csúnya bútorok, ízléstelen függönyök láthatók.

Arra, hogy egy hétkönznapi családi házba is képesek elzarándokolni a rajongók, többek között a londoni Harry Potter témájú hotel sikere ad reményt. A 163 éves épületben található Georgian Hotel szobái Roxfort híres termeit utánozzák, a filmbeli hálótermeket imitáló szobák üstökkel, varázskönyvekkel és bájitalos üvegcsékkel is fel vannak szerelve. Emellett a hotel olyan extrákat is kínál, mint egy vezetett séta azokhoz a londoni helyszínekhez, amelyek ismerősek lehetnek a Harry Potter-filmekből, valamint a csomag része egy látogatás is a Warner Bros Filmstúdióba is.

A hálótermek éjszakánként 249 fontba, azaz 106 ezer forintba kerülnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek