Hegyi élményhotel nyílt az Annabergen

Belső kalandparkkal, erdős környezetet megidéző falburkolattal és fából készült bútorokkal várja a hegyi élményekre vágyó turistákat az Annabergen a Jufa szállodacsoport új élményhotele.

  

Galéria: Hegyi élményhotelFotó: JUFA Facebook

Október elsején hegyi élményszállodaként nyitotta meg kapuit a JUFA szállodalánc legújabb egysége Annabergen, saját vízi kalandvilággal és számos gyerekbarát szolgáltatással.

A szálloda mesebeli erdők, lejtős rétek ölelésében fekszik a vadregényes hegyeiről ismert Mostviertel régióban. Télen és nyáron egyaránt gazdag programlehetőséget kínál: a környező hegyek tavasztól-őszig emlékezetes kirándulásokra csábítanak (többek az Ausztria Grand Canyonjaként emlegetett Ötschergraben is a közelben található), télen pedig a síelésé a főszerep. A téli sportok szempontjából a szálláshely fekvése rendkívül előnyös, hiszen közvetlenül az annabergi sípálya mellett található, pályaszállásként működik, sítárolóval - írja a Turizmus.com.

 

Galéria: Hegyi élményhotelFotó: JUFA Facebook

Az épületben 64 különböző méretű szoba van, két- és háromágyas, családi, összenyitható és mozgássérülteknek kialakított lakóegységeket is lehet foglalni. Wellnessrészlegükben többféle szauna és pihenőszoba kínál relaxációs lehetőséget, 120 négyzetméteres gyerekrészlegükben a legkisebbek külön játszószoba várja a házban. Kávézó, önkiszolgáló étterem, napozóterasz és két multifunkcionális, összenyitható rendezvényterem gazdagítja a kínálatot.

 

Galéria: Hegyi élményhotelFotó: JUFA
További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek